Нещо става с мен,
не знам?!?
Питам се,
какво е то?!?
Една и съща песен
се върти сега!!!
Така подлудява ме,
в нощта!!!
Чуствам как ритъма бесен,
ме обзема!!!
Полудявам ли?!?
Искам да дивея,
искам да изкрещя!!!
Че сам същата,
както преди!!!
Че мога да живея и без теб,
че живота продължава!!!
Щастлива сам на пук на теб!!!
© Деница Тодорова Все права защищены