4.06.2009 г., 23:15 ч.

Луда съм... 

  Поезия » Любовна
1104 0 1

Луда съм, че те обичам и че нощем търся твоите очи...

Луда съм, че те желая и постоянно за теб мечтая...

Луда съм, че тялото си ти дадох, а ти подигра се с него само...

Луда съм, че сърцето си ти подарих, а ти къде ли го забрави...

Луда съм, че вярвах аз на думите ти нежни, а всъщност са били лъжи...

Луда съм... И така си плащам...

Луда съм... А ти си болест, от която ме боли!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??