31.03.2024 г., 18:06 ч.

Луда съм, пияна... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
68 0 0

Луда съм, пияна,

пияна от любов.

Искам да дойда, да те хвана,

да остана цял живот. 

 

Луда съм, пияна,

пияна до несвяст.

Виж ме, ще се хвърля в океана,

за да потуша изпепеляващата страст. 

 

Луда съм, пияна,

пияна ме остави.

Не ще се примиря с това, че те няма,

колкото и да ме боли. 

 

Луда съм, пияна,

пияна заради теб.

Чувам призива на океана,

но ще се срещнем и занапред.

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??