12.09.2007 г., 9:44 ч.

Луди скандали 

  Поезия
731 0 30
Обичам нашите караници.
Горещият скандал.
Те ме настройват романтично.
Забрави, няма да замълча!
Не си познал.
Нека да си крещим.
Да се гледаме смъртоносно.
Така е в любовта.
Обичам лютите скандали.
С тях ми закипява кръвта.
Нека да си кажем всичко,
което сме таяли дълбоко в нас.
Да изригне и да се разпилее -
като лава, нашата страст.
Бъди груб, даже обиждай,
не се страхувам от теб.
Аз те харесвам точно такъв,
ти си само за мене човек.
Да хвърляме опасни предмети,
все едно сме на истинска война.
Ти ще си редник, а аз капитан,
но няма да водя парада сама.
Обичам лудите ни скандали,
така се чувствам жива.
Прегърни ме, целуни ме.
Нека и занапред любовта ни "убива".

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??