11.12.2004 г., 13:38 ч.

Лудият 

  Поезия
739 0 2
Лудият

Лудият не е като другите.
/така бих започнал есе/.

Лудият живее някъде,
лудият се храни с нещо,
после ходи някъде -
сещате се защо.
Скита се лудият,
лудият крещи.
Той нерядко се напива,
после се прибира.
Лудият говори на себе си гласно.
Лудият забравя да се къпе.
Лудият плаче или се усмихва.
Лудият минава на червено!
Не, не, лудият не е като другите!

Той живее някъде,
храни се с нещо,
ходи там,
където се пуска водата,
скита се и крещи.
Напива се,
разговаря със себе си
и често да се къпе забравя.
Той плаче, или се усмихва...
Не, лудият не е като другите!
Нима някой спори с това?

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??