24.07.2006 г., 20:42 ч.  

Лудница N 1 

  Поезия
649 0 4

Аз съм Хъмпти-Дъмпти.

Изтървах се от дувара.

И парченца Хъмпти,

и парченца Дъмпти

разпилях по тротоара.

Тук едно самичко

тръшка се и плаче,

друго като птичка

пее си и скача.

Има замечтани

със очички празни,

има неразбрани...

най-разнообразни.

Който ги събира,

няма да напредва,

няма да намира

точната подредба.

Ти недей мисли му,

грабвай си едничко,

със сърце носи го,

то ще е за всичко.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??