18.01.2009 г., 9:01 ч.

Лудо младо 

  Поезия » Любовна
453 0 0
Тръгнала малка мома, тръгнала за вода.
Носела малка мома, носела весели цветя.
Лудо младо там било и мома харесало
и змия в сърцето си с таз любов си приюти.
Тръгнала малка мома, тръгнала за вода.
Ах, нехае малка мома за ергена от душа.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??