Jan 18, 2009, 9:01 AM

Лудо младо 

  Poetry » Love
454 0 0
Тръгнала малка мома, тръгнала за вода.
Носела малка мома, носела весели цветя.
Лудо младо там било и мома харесало
и змия в сърцето си с таз любов си приюти.
Тръгнала малка мома, тръгнала за вода.
Ах, нехае малка мома за ергена от душа.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??