28.07.2007 г., 11:18 ч.

Лудо влюбен 

  Поезия
2824 0 11
Обичам онези твои влюбени погледи
как пазят усмивки в златните зеници.
Обичам влюбените ти целувки
как пресушават желания и ги възраждат двойни.
Обичам влюбените ти ръце,
прегръщали всички природни стихии,
а настръхват, щом се докоснат до една.
Обичам влюбените пръсти,
когато нежно рисуват слънца по кожата.
Обичам влюбените устни,
търсещи, но и познаващи.
Обичам влюбените коси,
когато заспят в скута ми.
Обичам влюбените мисли,
усмихващи те в съня ти.
Обичам влюбените ти стремежи
да превърнеш дните ми в приказки.
Винаги влюбен бъди,
защото обичам щастлив да си.


П.С.:"Любовта е да намериш в щастието на друг собственото си щастие"

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??