Тази нощ ще бъда ненаситна.
Ще те пощурявам, както никога преди.
Неустоима, жарка, неприлична...
Не се страхувай - просто ме вземи!
Опитомен ще си след мойте ласки.
Дявол съм за твоята душа.
С копнежни, кадифени страсти,
съблазнително ще те пленя.
И в мислите ще бъдем голи.
Ще се любим двама, дори и там.
И днес, и утре, и още, още...
Уморен ще си, но мой - докрай!
И нека лудостта ни хване здраво!
Защото любовта била такава.
Аз и ти, ти и Аз сме цяло,
© Людмила Нилсън Всички права запазени