25.04.2010 г., 16:58 ч.

Лудост, името ти е Жена! 

  Поезия » Любовна
1561 0 3

 

Лудост, името ти е Жена!

 

Лудост, името ти е Жена!

Как те жадува всяка клетка в мене!

Желание, по-древно от света,

раздира ме, копнее да те вземе!

 

Лудост, името ти е Жена -

с коси искрящи, нежна свила,

с усмивка - грейнала зора,

сърцaтa мъжки покорила.

 

Лудост, името ти е Жена -

пенлива, като вино отлежало,

което кара да кипи кръвта,

да блъска в мен сърцето полудяло.

 

Лудост и загадка непонятна,

загърнала в мистерия нощта,

дълбока болка, но блажено сладка,

слабост мъжка с името Жена.

 

Лудост, от тебе как да се спася,

щом с властна страст ме оковаваш,

омайваш ме с неземна красота

и здравия ми разум разпиляваш.

 

Лудост, името ти е Жена -

тръпнеща под ласките греховни,

притворила клепачи от негà,

извиваща се в ритмите любовни.

 

Да, лудост, лудост си, ала не зная

дали от тебе искам да се скрия

или дошло е време да призная,

че ти си най-вълшебната магия!

 

 

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • дълбока болка, но блажено сладка,
    слабост мъжка с името Жена.
    Харесах!
    Здравей!

  • Вместо да се правя на феноменално интелигентна и да изказвам ,,компетентно,, мнение в детайли,ще кажа просто НЕВЕРОЯТНО Е!!! 6+
  • Малко страшничко е, че толкова добре владееш мъжката душевност! Това обяснява и магията, нали? Прекрасен стих! Хареса ми!
Предложения
: ??:??