Лудуваме си хей така,
с теб в здрача на кръга.
Ти нежно ме поглеждаш, аз хитро те следя,
притиснати небрежно, забравяме света.
Очите ни танцуват, а устните мълчат,
приятели лудеят, телата ни крещят.
Щастливи и нехайни, държим се за ръка,
мечтаейки за бягство, в тъмата на нощта.
Очите ни танцуват, а устните мълчат,
приятели лудеят, телата ни крещят.
Забравяме за болка, обичаме сега,
и всичко се променя от звук и светлина.
Живеем си щастливо, с приятели добри,
животът е прекрасен, празнувай до зори.
© Борислав Всички права запазени