19.03.2010 г., 22:27 ч.

Луфт 

  Поезия
695 0 15



помъчих се

да те изместя с друг

с предишния

не се получи

остана луфт

между мен

и всеки

тук

опитал се мястото  твое

да заеме

 

а от там

от луфта

вее хладина

която

издига бариера

разделяща мен

и света

различен от моя

слят

със твоя




 

 


 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??