Mar 19, 2010, 10:27 PM

Луфт 

  Poetry
696 0 15



помъчих се

да те изместя с друг

с предишния

не се получи

остана луфт

между мен

и всеки

тук

опитал се мястото  твое

да заеме

 

а от там

от луфта

вее хладина

която

издига бариера

разделяща мен

и света

различен от моя

слят

със твоя




 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??