13.09.2011 г., 21:53 ч.

Луксозно, но измамно битие 

  Поезия » Философска
682 0 10

 

Не всички земни граници преминали,

живеем още в свят на суета.

Душите ни със спомени отминали

вечерят, а закусват с празнота.

 

Затворени в прозрачната черупка

на своето човешко житие,

чрез кредити успяваме да купим

луксозно, но измамно битие.

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??