Sep 13, 2011, 9:53 PM

Луксозно, но измамно битие 

  Poetry » Phylosophy
652 0 10

 

Не всички земни граници преминали,

живеем още в свят на суета.

Душите ни със спомени отминали

вечерят, а закусват с празнота.

 

Затворени в прозрачната черупка

на своето човешко житие,

чрез кредити успяваме да купим

луксозно, но измамно битие.

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??