25.07.2007 г., 8:59 ч.

ЛУНА НАПОЛОВИНА 

  Поезия
462 0 5
В града превъзбуден, с ритъм свой,
с крачка триумфална стъпва той!
От гордост или фантазия обладан,
от помисъл романтична завладян!
Излъчва деликатен аромат,
загадъчен, мой непознат!
И пламнал с обяснима жар,
бе магнит и Божи дар!
Като хубав сън премина през воал,
но с луд страх даде ми съдбата знак!

Над нас луната беше половина,
не съгреших на любовта си НЕСРАВНИМА!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??