10.06.2004 г., 15:36 ч.

Луната 

  Поезия
1391 0 1
Май луната нещо ми влияе...
Всяка нощ ме кара да мечтая...
Като нежна ласка тя стои смълчана
и говори само със лъчи от слама...

Във небето лудо тя играе
и ми пее във неземна гама...
А когато дойде утрото най-сетне
в мен се крие и ми шепне...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??