5.10.2007 г., 0:14 ч.

Луната 

  Поезия
801 0 3
В този късен час,
сме двама ти и аз.
Нощ,звезди,луна,
мрак и пълна тишина.
Гледа ни луната,
как влизаме в реката,
плувам аз,а следваш ме ти,
луната вси по-силно блести,
най-сетне се осмели,
целуна ме из тайнствените води.
Само луната ни видя,
усмихна се тайно и ни завидя!

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??