26.05.2013 г., 11:23 ч.

Луната 

  Поезия » Любовна
442 0 1

Реших да питам. Моля те, кажи ми?
Сепна се, че рядко някой пита.
Лунно се усмихна, сподели ми,
че иска да е пълна, неотпита...

Изпълвам се, по малко,
всяка нощ и всеки ден...
Вие виждате ме, жалко,
веднъж копнеете по мен.

Тогава само, когато се напълня
и вас изпълвам с моя лунен блян.
Любов дарявам, за да ви изпълня,
а после я събирам, отново да я дам.

Аз желая, вий не ме търсете,
пълна оставете ме във любовта.
У вас е, в себе си я намерете!
Ще съм вечно пълна във нощта.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??