12.10.2008 г., 16:09 ч.

Лунен танц 

  Поезия » Любовна
636 0 2

Ако искаш във теб да се влюбя,


чудна приказка ми разкажи.


За луната, морето, вълните,


лятна нощ и сред тях аз и ти.


Поведи ме по лунна пътека


към искрящите нощни звезди.


А луната над нас да ни гледа


със учудени, кръгли очи.


И под звуци на лунна соната


в лунен танц нека с теб се въртим.


Милиони звезди да танцуват


звезден валс, а сред тях - аз и ти.


И под дъжд от звезди ме целувай,


нека светят в косите звезди!


И морето под нас да танцува,


да се люшкат игриви вълни.


Ако искаш във теб да се влюбя,


чудна приказка ми разкажи -


за луната, морето, звездите,


танц, любов и сред тях аз и ти.

© Мария Вергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??