3.09.2005 г., 19:36 ч.

Лунна пътека... 

  Поезия
985 0 0
И когато вече свечери
ти по лунна пътека тръгни,
тя пътя към мен ще ти покаже,
до звездите ще те заведе...
Там съм аз!
При звездите е нашият дом,
осеян от слънца безброй.
Там е домът желан...
Единствено по пътеката лунна
ти ще ме срещнеш!
Ела!... Намери ме!
Срещни ме!
Двама да бъдем там, при звездите.
Само двама... Само ние... Сами...

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??