19.04.2017 г., 19:53 ч.

Лунната жена 

  Поезия » Любовна
699 7 19

 

Обичал ли си някога... Лунната жена,

която тихо стъпва в полумрака

и в изгрева на сребърната тишина

чувствата превръща в жива радост?

 

Която  в храма на лунната си светлина

докосва всяка фибра на душата

и от дълбините ти на мисълта

мечтите ти обгръща с райска святост.

 

А в дланите на живата ѝ страст

бурно вдишваш аромата на живота,

защото никой не познава твоя свят,

по-истински от лунната ѝ обич.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??