22.01.2011 г., 21:18 ч.

Лунни воали и страст 

  Поезия » Еротична
1121 0 1

В леглото на нощта,

облечена в лунна светлина,

очаквам твоето докосване...

Вземи ме! Твоя съм сега!

 

Разкъсвай нежно лунните воали,

наричай ме с диви имена!

Звездите отдавна вече са заспали.

Прониквай в мен! Отдай се на греха!

 

Тялото сатенено

със устните си ти изгаряй!

В сладостни извивки,

името ти аз крещя!

Твоя съм!... А лунните воали

вятърът отнася с аромата на страстта!


© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??