В леглото на нощта,
облечена в лунна светлина,
очаквам твоето докосване...
Вземи ме! Твоя съм сега!
Разкъсвай нежно лунните воали,
наричай ме с диви имена!
Звездите отдавна вече са заспали.
Прониквай в мен! Отдай се на греха!
Тялото сатенено
със устните си ти изгаряй!
В сладостни извивки,
името ти аз крещя!
Твоя съм!... А лунните воали
вятърът отнася с аромата на страстта!
© Моника Стойчева Все права защищены