15.08.2008 г., 21:19 ч.

Лунно 

  Поезия » Любовна
760 0 6

На С.


Днес ми е лунно.

Красиво-сребристо.

Чуй струните!

Небето е чисто.

 

Звездите са мои,

Ръцете ти – също.

Поседни на завоя.

Любовта е могъща.


2008

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??