Aug 15, 2008, 9:19 PM

Лунно 

  Poetry » Love
762 0 6

На С.


Днес ми е лунно.

Красиво-сребристо.

Чуй струните!

Небето е чисто.

 

Звездите са мои,

Ръцете ти – също.

Поседни на завоя.

Любовта е могъща.


2008

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??