26.11.2011 г., 9:37 ч.

Лутане 

  Поезия » Любовна
853 0 21

Пребродих

този чуден свят

и търсих те

сред морските вълни,

в полета на чайки,

устремени,

сред мълнии,

разцепили всемира,

дори и в тайнствената тишина

на скитницата - мисъл,

а сетне – в надмогналото чувство…

Откривах те,

достигнал върхове

и с дух – могъщ орел,

превзел простора.

Тогава литвах с теб,

докосвах

щастието крехко,

но знаех,

че скоро ще се приземя…

Нима аз с разума студен

сгодена съм трагично?!

 

http://www.youtube.com/watch?v=axUu8oI_C4E&NR=1

 

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??