6.12.2007 г., 15:01 ч.

Лутащи мисли 

  Поезия » Любовна
641 0 1

       Лутащи мисли

В главица малка

мисли се въртят

и лутат се

в бездънна яма

и незнаят как

да се подредят,

за да могат

да ти кажат,

за да ти докажат,

че велик си.

Че в очите на таз глава

ти си принцът,

направил чудеса,

накарал ме да опозная любовта

и усетя обичта,

направил ме

най-щастливата жена

и майка на твоето дете.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??