3.03.2019 г., 20:19 ч.

Лястовица 

  Поезия » Любовна
621 1 2

Лястовица

 

Да бях лястовичка малка

На прозореца ти да кацна аз

И гледайки те непрестанно, 

да треперя в захлас.

 

Зърни ме ти и погали ме, 

На теб ще позволя, 

Щом мръкне, прибери се,

аз търпеливо тук ще си стоя.

 

До безкрая аз ще чакам, 

без теб не искам да летя

Ти си моето гнездо, моят смисъл, 

Любов единствена, две души преплетени в една. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© М. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??