25.12.2018 г., 23:38 ч.

Лятна мечта в зимен ден 

  Поезия » Любовна
428 0 0

Потънала в дълбоки преспи, отново търся те с очи. За теб изгарям и милея. За теб скитам в безлюдните поля. Отдавна ти замина, но надежда в очите ми блести, че аз отново ще те видя, тичащ бос по безкрайната трева. Да се смееш, да бъда твоята вечна светлина...

© Симона Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Зимата през моя поглед »

56 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??