Малко ли думи в нощта
целуват ме в мрака с тъга…
Малко ли думи сега,
бродят във мойта душа.
Всички за тебе са те,
носят любов полудяла,
чувството в мене расте,
няма ни спирка ни гара.
Искам те в нощния час,
бие сърцето за тебе,
Може би само за нас
спряло е нощното време.
Бяга коварно сънят,
лятната нощ е за мене
и часовете не спят,
шепнат ми само за тебе.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени