Jul 30, 2023, 11:36 AM

Лятната нощ е за мене 

  Poetry » Love
168 0 0

     

Лятната нощ е за мене

 

Малко ли думи в нощта

целуват ме в мрака с тъга…

Малко ли думи сега,

бродят във мойта душа.

 

Всички за тебе са те,

носят любов полудяла,

чувството в мене расте,

няма ни спирка ни гара.

 

Искам те в нощния час,

бие сърцето за тебе,

Може би само за нас

спряло е нощното време.

 

Бяга коварно сънят,

лятната нощ е за мене

и часовете не спят,

шепнат ми само за тебе.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??