1.07.2021 г., 23:06 ч.

Лятно 

  Поезия
377 0 4

От лятно слънчево щастлива,

по пясъка пристъпям аз,

с вълни морето ме залива

подобно синьобял екстаз.

 

Живея в летните минути

и сякаш люлки са ми те,

от диня си приготвям смути,

а лятото е в мен расте.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??