1 jul 2021, 23:06

Лятно 

  Poesía
381 0 4

От лятно слънчево щастлива,

по пясъка пристъпям аз,

с вълни морето ме залива

подобно синьобял екстаз.

 

Живея в летните минути

и сякаш люлки са ми те,

от диня си приготвям смути,

а лятото е в мен расте.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??