11.07.2021 г., 14:16 ч.

Лятно 

  Поезия » Пейзажна
185 1 0

Лятото на двора,

вече е дошло,

слънце се люлее,

в люлка от сено.

Вятърът почива,

в тежките жита,

жълти слънчогледи,

трепкат в мараня.

С дядо под асмата,

сядам за обяд,

динена прохлада,

той ми дава пак.

Хрупкаво и жадно,

пия сладостта,

в себе си събрала,

на слънцето смеха.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??