22.08.2006 г., 17:52 ч.

Лято 

  Поезия
775 0 1

Лято е.    През градините
                            с праскови
две деца се гонеха лудо.
Лято е.
Във очите им бляскави
бягат хиляди пеперуди.
Лято е.
Но децата порастнаха
и ги няма при старите 
            праскови.
Лято е.
Две пеперуди пърполят
със крила недораснали.
Лято е.
А децата ги няма...
Лято е - жега голяма.
Лято е...но не същото...
Лято е...спомен и рана.

© НЯКОЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??