Aug 22, 2006, 5:52 PM

Лято 

  Poetry
776 0 1

Лято е.    През градините
                            с праскови
две деца се гонеха лудо.
Лято е.
Във очите им бляскави
бягат хиляди пеперуди.
Лято е.
Но децата порастнаха
и ги няма при старите 
            праскови.
Лято е.
Две пеперуди пърполят
със крила недораснали.
Лято е.
А децата ги няма...
Лято е - жега голяма.
Лято е...но не същото...
Лято е...спомен и рана.

© НЯКОЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??