23.05.2009 г., 1:43 ч.

Лято 

  Поезия » За деца
474 0 0

                                       Лято

 

Лято, мило мое лято.

Обичам твоите дълги дни.

Обичам да тичам в тревата

под слънчеви лъчи.

 

В морето обичам да плувам,

да не излизам с часове,

на пясъка да се припичам

със сладолед в ръце.

 

И в най-горещия ти месец

отивам аз на планина.

В прохладата на хиляди дървета

да намеря покой и тишина. 

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??