16.08.2014 г., 19:42 ч.

Лято 

  Поезия » За деца
1184 0 1

Лято, как хубаво си ти,

но бързо отлетя 

и идва есента! 

И спомени далечни

при мен долитат пак,

за есента красива,

за пъстрия пейзаж.

Отлитат пойни птички,

а заедно със тях

и моята любов по тях!  

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??