Aug 16, 2014, 7:42 PM

Лято 

  Poetry » For kids
1220 0 1

Лято, как хубаво си ти,

но бързо отлетя 

и идва есента! 

И спомени далечни

при мен долитат пак,

за есента красива,

за пъстрия пейзаж.

Отлитат пойни птички,

а заедно със тях

и моята любов по тях!  

 

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??