5.08.2012 г., 13:46 ч.

Лято е... 

  Поезия
752 0 2

Лято е, а не го усещам такова.

Топло е, но не усещам лъчите дори.

Мечтите ми - те са сякаш част от  зимните дни.

Иска ми се да имам детско безгрижие,

с безбройните сини мечти.

Лято е...

 

© Аметист Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??