Слънцето над нас
грее ни и тази сутрин пее с нас,
викам те с очи,
о, ела при мене и ме целуни.
Виж какво е покрай нас,
като в малък земен Рай,
любов и радости, вплели
се в едно.
Припев:
Виж мечтите в пясък облени,
как ни викат да дойдем с теб,
край морето, където животът
за всички тече на макс.
Идвай с мене, подай си ръката,
нека ден, нощ няма за нас,
да отпуснем изцяло душата,
погледни - лято е.
Лято е сред нас,
отново то лети с крила на чайка една,
каца на брега, а вълни разбиват
се в таз скала.
Виж светът е готов за нас,
чака ни и праща знак,
време е сега да усилим музиката.
© Иван Русланов Всички права запазени