Jul 8, 2008, 8:53 AM

Лято е (текст за песен) 

  Poetry
874 0 3
 

Слънцето над нас

грее ни и тази сутрин пее с нас,

викам те с очи,
о, ела при мене и ме целуни.

Виж какво е покрай нас,

като в малък земен Рай,

любов и радости, вплели

се в едно.

 

Припев:

Виж мечтите в пясък облени,

как ни викат да дойдем с теб,

край морето, където животът

за всички тече на макс.

Идвай с мене, подай си ръката,

нека ден, нощ няма за нас,

да отпуснем изцяло душата,

погледни - лято е.

 

Лято е сред нас,

отново то лети с крила на чайка една,

каца на брега, а вълни разбиват

се в таз скала.

Виж светът е готов за нас,

чака ни и праща знак,

време е сега да усилим музиката.

 

 

 

 

 

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??