14.07.2012 г., 11:07 ч.

Лято ( Хайку) 

  Поезия » Източни форми
818 0 3

 

*

Лято е -

дървото се смалява,

сянката расте.

 

 

*

Лятно пладне - 

дървото изчезна,

сянката остана.

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??