Jul 14, 2012, 11:07 AM

Лято ( Хайку) 

  Poetry » East forms
885 0 3

 

*

Лято е -

дървото се смалява,

сянката расте.

 

 

*

Лятно пладне - 

дървото изчезна,

сянката остана.

© Георги Видинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??