26.11.2019 г., 13:11 ч.

Лъх от твоята наслада 

  Поезия » Любовна
552 0 0

Лъх, от твоята наслада.
Прави ме щаслив.
Нека бъдем двама,
в тоз живот красив!

Като кехлибар ронлива.
Като лунен прах блестиш.
Искам, да правя те щаслива,
и ярко да блестиш!

Ненадейната ни среща,
спомен в мен пробужда.
За целувка, от огън по гореща.
Страст е само нужна!

Допри глава на мойта гръд.
Чуй, как бие влюбено сърце,
и изгаря всяка моя плът,
За твоето сърце.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??