3.02.2009 г., 13:27 ч.

Лъжа 

  Поезия
604 0 2

Лъжа

Излъгах, че не те обичам,

грях ли бе това?!

Казах ти, че си ми само приятел,

а ясно осъзнавах любовта!

 

Излъгах те, но нямах избор.

Луда ме нарече ти.

Луда съм, но луда съм по тебе,

а от тази лудост най-боли!

 

Какво ли трябваше да кажа,

нали приятел си ми ти?!

А приятеля по друг начин се обича

и не страдаш толкова, когато той сгреши!

 

Трябваше да ти призная може би,

че не по приятелски те аз обичам.

И дори мой приятел да си ти,

"любими" искам аз да те наричам!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Адски много ми харесва! Много такива съм чела, но твоето наистина много ми хареса! 6 от мен
  • Прекрасно!Харесва ми!
Предложения
: ??:??