Как можах да те обичам?
След като любовта ти
е лъжа без почивка!?
Гледаш ме сякаш съм непозната,
а прегръщаш ме като злато!
Беше ме страх да не те загубя...
а сега ме е страх, че ако те загубя
няма да почувствам нищо!
Казват, че ревността
не е любов!...
Но и лъжата
не е щастие!
© Боряна Ганчева Всички права запазени