2.01.2009 г., 16:36 ч.

Лъжа 

  Поезия » Любовна
563 0 1
                Лъжа

Дали не беше грешка, аз не зная.
Защо ли звъннах. Пак не ме разбра.
И сигурно ще трябва да приема най-накрая,
че всичко свърши между нас сега.

Излъгах се! Помислих, че ще бъдеш искрен...
А всъщност, както винаги мълча.
Изказах всичко от душата си,
ала не вярвам, че ти ме слуша и го проумя.

Набързо, със досада промърмори нещо,
за да успокоиш ме, но не това очаквах аз от теб, 
а да ме разбереш.Оставих ти до петък време,
но знам, че няма смисъл - отново ще мълчиш.

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??